23948sdkhjf

Varner fortsätter stänga – minst sju Bik Bok-butiker avvecklas

Att klädkedjan Bik Bok har det tufft är känt sedan länge. Nu läggs ytterligare en nedläggning till de övriga. Det handlar om butiken i Galleria Boulevard i Kristianstand där total utförsäljning nu pågår, enligt Kristianstadsbladet. Den andra butiken, som ligger i C4 Shopping, blir dock kvar.

Avvecklingen i centrala i Kristianstad är en av minst sju Bik Bok-stängningar i höst och vinter. Det började med butiken i Gallerian Nian i Gävle i mitten av september och fortsatte med butiken på Storgatan i Halmstad i november. Utförsäljning pågår också i butiken på Storgatan i Växjö.

Vid årsskiftet stänger Bik Bok butiken i köpcentret Rajalla i Torneå och i mitten av januari går butikerna i Citygallerian i Karlshamn och gallerian Kvast i Kalmar samma väg.

Bik Bok ägs av den ekonomiskt tyngda norska klädkoncernen Varner där även Dressmann, Carlings och Cubus ingår. Även bland dessa kedjor stängs butiker, exempelvis försvinner alla tre varumärkena från Sundsvalls citykärna efter årsskiftet. Cubus stänger också i Gävle och Umeå, och Dressman i Sandviken och Kalix.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.127