23948sdkhjf

Blomsterlandet och Freetrailer samarbetar

Skiftet från att äga själv till att dela på produkter och tjänster har blivit allt mer populärt under det senaste decenniet. En produkt som lämpar sig bra att dela snarare än äga är släpvagnar.

Via delningsföretaget Freetrailer kan den som handlar hos en stor affärskedja låna hem en släpvagn. Hittills har Freetrailer avtal med bland andra Sängjätten, och nu är det dags för Blomsterlandet att ansluta sig. I ett försöksprojekt med start 2019 tog tre butiker in Freetrailers tjänst.

Tjänsten blev populär och växtkedjans sex släpvagnar har redan lånats ut över 1 700 gånger. Nu utökar Blomsterlandet sitt samarbete med Freetrailer genom att ta in ytterligare 20 släp på tio nya orter.

– Vi är väldigt glada att Blomsterlandet väljer att utöka vårt samarbete. Det är ett förtroende vi värderar högt. Med det digitala lås-systemet som alla släpvagnar är utrustade med är det även säkert att hyra släpen, du kan lösa det helt själv via din telefon. Det är något vi givetvis är särskilt stolta över att kunna erbjuda i dessa tider, säger Johan Wijkander, nordenchef på  Freetrailer.

– Att kunna erbjuda sina kunder och allmänheten en så vardagsunderlättande gratistjänst är bevisligen uppskattat eftersom alla då och då är i behov av att transportera prylar. Därför är vi glada och stolta att vi nu kan möta den stigande efterfrågan och utökar vårt samarbete med Freetrailer som varit en rullande succé sedan start, säger Christian Gustafsson, drift- och butiksutvecklingschef på Blomsterlandet. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094