23948sdkhjf

Köpcentrumjätten skiftar vd

Jurn Hoeksema kliver på som ny vd för köpcentrumjätten Unibail-Rodamco-Westfield Nordics. Han tillträder den 1 januari och efterträder Lars-Åke Tollemark som efter tio år som vd fortsatt ska arbeta som senior advisor inom fastighetskoncernen.

I uppdraget ingår främst arbete med rådgivning och strategisk stöttning kring utveckling, förhandling och public affairs på ett kontrakt som sträcker sig åtminstone till april 2023.

Jurn Hoeksema rekryteras internt och har de senaste två åren arbetat inom fastighetskoncernen som director of operations Europe. Han har även ett förflutet från fastighetskoncernen Citycon och posten som COO.

– Jag känner mig hedrad att inta rollen som vd för Unibail-Rodamco-Westfield Norden. Med min kombinerade erfarenhet från fastighetsbranschen, retail samt från många år av arbete utomlands, hoppas jag kunna tillföra ett internationellt perspektiv och flertalet idéer om hur vi tillsammans som team ska kunna fortsätta att utmana branschen, och fortsätta erbjuda de bästa destinationerna för våra besökare, säger Jurn Hoeksema, ny vd för Unibail-Rodamco-Westfield Nordics, i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141