23948sdkhjf

Blir marknadschef hos modekedjan

Agneta Tjust har tillträtt som marknadschef för MQ Marqet. Hon rekryterats internt och har verkat som tillförordnad på chefstjänsten hos modekedjan sedan i maj i år.

MQ Marqet skriver i ett pressmeddelande att sedan Agneta Tjust tillträdde har hon "förstärkt marknadsavdelningen med flera nya kreatörer, samt utvecklat och utmanat modekedjans långsiktiga varumärkesstrategi".

– Jag ser med stor glädje fram emot att fortsätta arbetet tillsammans med Agneta som marknadschef. Hon har i sin roll som tf marknadschef visat på stort kundfokus, djup förståelse för varumärket och på kort tid stärkt vår kommunikation och vårt uttryck som varumärke, säger Ingvar Larsson, vd,  i en kommenterar.

Agneta Tjust beskrivs ha lång erfarenhet av kommunikation och marknadsföring såväl operativt som strategiskt och har förutom hos modekedjan även arbetat med butikskommunikation hos bland andra Åhlens, NK, Mique och Duka.

– Det känns väldigt roligt och spännande att få uppdraget som marknadschef på MQ Marqet. Med mina olika roller inom företaget, och inom flera andra retail-bolag, har jag skaffat mig insikter och erfarenheter som jag nu tar med mig in i mitt nya uppdrag. Tillsammans med mitt team kommer jag arbeta för vår utveckling och fortsätta bygga vårt fantastiska varumärke som har stått för stil, kvalitet och hållbarhet i över 60 år, säger Agneta Tjust i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094