23948sdkhjf

Nu har Gekås nya vd tillträtt

Den 11 augusti i fjol aviserade Gekås Ullared att Patrik Levin värvats till ny vd och efterträder Boris Lennerhov som lämnar posten efter 20 år.

Nu har Patrik Levin, som närmast kommer från Coop Vardagshandel AB som driver de omställda Nettobutikerna , tillträtt.

– När det kommer till detaljhandel i Skandinavien så är Gekås Ullared ett helt unikt koncept med enorm potential. Det är ett spännande uppdrag som jag ser mycket fram emot, säger Patrik Levin, ny vd, i en kommentar.

– Jag ser fram emot att lära känna både verksamheten och människorna som arbetar här, säger Patrik. Bland Gekås medarbetare finns en kultur som gjort det möjligt att bygga det här framgångsrika företaget. Den är jag väldigt nyfiken på att lära mig mer om och förvalta för framtiden, säger Patrik.

Vd-skifte till trots så lämnar Boris Lennerhov inte Gekås helt utan tillträdde vid årsskiftet posten som ordförande i bolagsstyrelsen för Gekås AB.

– Vi har inte stressat utan tvärtom gått igenom en tre år lång rekryteringsprocess innan vi slutligen valde att erbjuda Patrik jobbet. Han har helt rätt kompetens, ledaregenskaper och personlighet för uppdraget. I och med att jag tillträder som styrelseordförande säkerställer vi dessutom en praktisk och stabil överlämning mellan mig och Patrik, säger Boris Lennerhov.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078