23948sdkhjf

Hjärtats vd går i pension – rekrytering inleds

Apotek Hjärtats vd Anders Nyberg har meddelat att han önskar gå i pension under hösten 2021. Icagruppen har påbörjat en rekryteringsprocess för att finna en efterträdare. Fram till att en efterträdare är på plats är Anders Nyberg fortsatt vd för Apotek Hjärtat och medlem av Icagruppens koncernledning, skriver Icagruppen i ett pressmeddelande.

− Jag vill rikta ett varmt tack till Anders Nyberg som under de senaste åren utvecklat Apotek Hjärtat från en utmanare till en marknadsledare. Det är en resa som omfattat utvecklingen av en ledande e-handel, förvärvet av Min Doktor och att utnyttja styrkan i att vara en del av Icagruppen genom att driva och etablera apotek i anslutning till större Icabutiker. Anders har också varit central i att skapa den starka kultur som sätter kunden i centrum och förenar det omtänksamma och vårdnära med detaljhandelns styrkor, säger Per Strömberg, vd och koncernchef för Icagruppen.

Anders Nyberg har haft en lång karriär inom Ica och har bland annat tidigare jobbat som områdeschef, chef för affärsutveckling, region-vd, vice vd och medlem i koncernledningen. De senaste tolv åren har han varit vd för Apotek Hjärtat.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078