23948sdkhjf

Efter 12 butiker – nu öppnar prylkedjan webbutik i Sverige

Efter att ha etablerat 12 fysiska butiker i Sverige i bland annat i Malmö, Helsingborg, Västerås, Borlänge och Stockholm lanserar danska detaljhandelskedjan Søstrene Grene webbutik i Sverige.

– Om det är viktigt för våra kunder, så är det viktigt för oss. Under ett antal år har vi dagligen fått meddelanden från våra kunder i Sverige, som har haft önskemål om att handla från oss online. Efter lyckade lanseringar i Danmark, Tyskland, Nederländerna och Frankrike är vi äntligen redo att erbjuda våra svenska kunder detta. Vi är väldigt exalterade över att kunna ge kunder från hela Sverige möjligheten att besöka Søstrene Grene. Nu kan de besöka oss oavsett om de bor långt bort från en butik eller inte har möjlighet att besöka deras närmaste butik så ofta som de kanske önskar för att handla, säger Mikkel Grene, vd på Søstrene Grene.

I sortimentet finns ett urval av detaljhandelskedjans heminredning, pyssel- och hobbyprodukter, kökstillbehör, ljus och servetter, festartiklar, produkter för paketinslagning, skrivmaterial samt barninredning och leksaker.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125