23948sdkhjf

Får ny roll hos Citycon

Blir ny affärsområdeschef.

Efter att ha arbetat som centrumchef på konsultbasis inom Citycon har Niko Paleovrachas nu tillträtt som ny affärsområdeschef hos köpcentrumjätten.

Som anställd ska han ansvara för flera köpcentrum i Sverige och Danmark. Ansvarsområdet inkluderar Kista Galleria där han under det senaste året verkat som centrumchef.

– Niko har gjort en enastående insats som centrumchef för Kista Galleria under pandemin och trätt fram som en kompetent ledare och coach för både sitt team och hyresgästerna under hela denna tuffa period. Vi välkomnar Niko till Citycon och är glada att kunna erbjuda en karriärväg för nya talanger, säger Sanna Yliniemi, operativ chef på Citycon.

Förutom Citycon har Niko Paleovrachas har ett längre förflutet inom fastighetsbranschen och har tidigare rabetat som kontraktsförvaltare och fastighetschef på Newsec Asset Management och Nordic PM med flera.

– Det känns väldigt roligt att ansluta till teamet på Citycon Jag ser fram emot att ta över stafettpinnen för affärsområdet och tillsammans med övriga teamet bli en del av Citycons utvecklingsresa där vi kommer att fortsätta jobba för att utveckla och stärka kundupplevelsen, säger Niko Paleovrachas.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078