23948sdkhjf

Tre nya butiker för Partyland: "Vi har hållit etableringstakten trots annorlunda år"

Partyland öppnar nya butiker i Stockholm, Göteborg och Helsingborg.

I vår öppnar Partyland tre nya butiker; i Allum i Göteborg, Arninge iStockholm och på Väla i Helsingborg.

Butikerna öppnas av en ny samt av befintliga franchisetagare som i dag driver en till fyra butiker för konceptet vardera.

– Vi har trots ett annorlunda år hållit vår planerade etableringstakt i Sverige. Många nya lägen och möjligheter ligger framför oss och att växa i svårare tider är inspirerande och utmanande. Tre starka lägen i områden där en Partyland butik saknas känns extra kul, säger Patrick Bruna, franchisechef för Partyland Sweden.

– Vi söker ständigt nya kvalificerade franchisetagare som vill ta sig an vårt koncept, men vi ser gärna att de franchisetagare vi har idag växer och blir ännu starkare och vi uppmuntrar att varje franchisetagare på sikt öppnar fler butiker om möjligheter finns. En del i vår utveckling är expansion, att växa som kedja och bli att bli Sveriges mest omtyckta festbutik, säger Patrick Bruna vidare.

Butiken i Arninge startas av nya franchisetagaren Henrik Svedström som tillsammans med Charlotte och Staffan Lindblad ska driva butiken. Charlotte och Staffan Lindblad driver sedan tidigare även butikerna i Frölunda, Kongahälla, Väsby och Västerås.

Butiken Väla öppnas av Addo och Maria Busuladzic som även driver butikerna för Partyland i C4 i Kristianstad.

Butiken i Allum ska drivas av Mikaela Lundberg-Santos, Desireé Larsson och Christian Adolfsson som även driver butikerna i Port73 och Femman.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063