23948sdkhjf

Premiär för fullstort Åhléns Outlet i Stockholm – se de nya avdelningarna

Som tidigare aviserat öppnar Åhléns Outlet varuhus i Länna handelsområde i Stockholm. 

Varuhuset blir det nionde efter starten i Västerås där det första varuhuset öppnade i mars 2018. Den nya enheten i Länna, Skogås, har en försäljningsyta om 1 366 kvadratmeter och har Media Markt, XXL och Citygross som närmaste grannar.

Vi har länge önskat ett fullstort varuhus i närheten av Stockholm och nu ser vi verkligen fram emot premiären i veckan och att få välkomna våra kunder, säger Stina Klaesson, vd Åhléns Outlet.

Åhléns Outlet har sedan starten utvecklat både sitt erbjudande och koncept. Bland annat har kundvarvet justerats för att få ett smidigt flöde för kunden, vilket i de två senast öppnade varuhusen innebär att vi har gått över till ett låst kundvarv.

Därtill har sortimentet inom hem utökats med segment inom trädgård, kök och vardagsrum samt även leksaker. Enligt varuhuset säljer mode bra och efter kundernas önskemål har en ny träningsavdelning adderats.

Varuhuset i Länna öppnas den 18 mars. Inom en månad öppnar också Åhléns Outlet sitt tionde varuhus i Eskilstunas volymhandelsområde Folkesta.

– Vi har i dagsläget inga fler öppningar kontrakterade eller planerade under året, men Åhléns Outlet är alltid öppna för bra lokaler, till rätt pris i trafikerade köpområden, säger Stina Klaesson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093