23948sdkhjf

Jysk ritar om fler butiker – satsar kvarts miljard

Öppnar och nyöppnar två butiker till veckan och räknar med att etablera butiker på ett tiotal nya orter under de kommande åren.

Jysk satsar en kvarts miljard för att öka takten i det moderniseringsarbete av butikerna som inleddes 2016. Sedan dess har ett tiotal butiker om året byggts vilket resulterat i att ett femtiotal butiker nu försetts med butikskedjans nya koncept.

Nu ska resterande butiker byggas om i högre takt och satsningen ska vara genomförd inom tre år och senast i augusti 2023.

– Tanken från början var att uppgradera i lugn takt, men efter det positiva gensvar vi fått inte minst från våra kunder har vi beslutat oss för att snabba på processen, säger Johan Sjödin, vd för den svenska verksamheten.

– Så sent som i januari byggde vi om vår butik i Åkersberga, något som verkligen behövdes. Där blev skillnaden enorm. Jag ser fram emot att göra samma skifte i alla våra butiker.

Till veckan öppnar detaljhandelskedjans 150:e butik i Sverige vilket är en nyetablering i handelsområdet Vasa i Södertälje. Samma dag nyöppnar även butik 151 i Laholm i Halland.

Utöver butiksomgörningarna räknar företaget parallellt med att etablera sig på ett tiotal för detaljhandelskedjan nya orter de kommande åren.

– Vi utvärderar ständigt nya etableringar och gläds åt att vi blir så väl mottagna alldeles oavsett var vi öppnar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.08