23948sdkhjf

Best Transport först ut att leverera till Iboxen 

Iboxen lanserades i mitten av februari i år. Nu blir Best Transport första aktör att leverera till den.

Last mile-aktören Best Transport blir först ut att leverera till paketskåpet Iboxen som inte är knutet till någon transportör.  Skåpet är tillgängligt dygnet runt vilket innebär en avlastning för logistiknätet framför allt i storstäderna. 

– Idag hanteras runt en miljon paket per dag kopplat till e-handeln i Sverige och redan nu börjar det bli ansträngt på många håll att klara detta. Med Iboxen avlastar vi det befintliga logistiksystemet med ombud och hemleveranser, samtidigt som vi tar höjd för att hantera nya paketvolymer. För oss var det självklart att redan från start bjuda in snabbfotade och tech-inriktade transportörer att nyttja vår infrastruktur. Best Transport har varit snabbast på bollen och vi är jätteglada att de nu är först ut att börja leverera via Iboxen, säger Anders Holm CCO på Iboxen. 

– Vi ser en enorm fördel i att våra e-handelskunder och konsumenter kan använda en transportörsneutral infrastruktur för alla box-leveranser istället för den uppsjö av leverantörsegna paketskåp som finns idag. Placeringen nära hemmet i kombination med att upphämtningen av paket inte behöver anpassas till exempelvis en butiks öppettider gör också leveransalternativet attraktivt för konsumenter, säger Niklas Knightvd på Best Transport. 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093