23948sdkhjf

Får chefsroll hos Netonnet

Netonnet ska utveckla befintliga tjänster och även möta efterfrågan på hyra av produkter och andrahandsförsäljning.

Margareta Törnblad har rekryterats till posten som chef för området tjänster hos Netonnet och tar plats i ledningsgruppen.

– Jag upplever Netonnet som ett spännande och innovativt företag som sätter kunderna i centrum. Mitt intryck är att det är ett professionellt bolag med en stark entreprenöriell ådra som är snabbfotat, vill utmana och växa sin affär, och att vara en del av en sådan kultur känns inspirerande, säger Margareta Törnblad i en kommentar.

Vidare säger hon;

– Netonnet har en tydlig profil med en riktigt bra digital kundupplevelse, som man dessutom kompletterar lagershoppar. Jag ser fram emot att vara med på resan att utveckla Netonnet och växa inom tjänstesidan, som jag tror kommer bli allt viktigare för kunderna framåt. Vi kommer att fokusera på att både utveckla existerande tjänster och även att komplettera med nya spännande tjänster.

Bland Netonnet befintliga tjänster ryms finansiering och försäkringar av produkterna i sortimentet och även support- och installationstjänster. Företaget ser även att efterfrågan växer på tjänster som hyra av produkter och andrahandsförsäljning.

Margareta Törnblad beskrivs ha många års erfarenhet inom området tjänster och hon kommer närmast från Telia där hon ansvaret för telekombolagets transformation inom kundupplevelsen och hon har även arbetet som VP Telia TV.

Hon har även ett förflutet från ledande befattningar hos Tele2 och Digital River World Payment.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063