23948sdkhjf

Klart med ännu en butik för snabbväxande mobilkedja

Mobilreparatören Fixiphone har gjort klart med ytterligare en butik. I början av juli flyttar dey snabbväxande företaget in i de lokaler på Storgatan i centrala Sundsvall som Carlings nyligen lämnade.

– Med butiken i Sundsvall kommer Fixiphone att finnas tillgänglig längs hela Norrlandskusten. Vi ser stark potential i Sundsvall och att det finns ett behov och en efterfrågan av våra tjänster och produkter. I, säger Ismat Husseini, vd Fixiphone, i ett pressmeddelande.

Fixiphone grundades 2015 i Umeå och är i dag Sveriges största aktör inom iphone- och ipadreparationer. Det uttalade målet är att bli en rikstäckande kedja och företaget är redan på god väg. I nuläget finns tio butiker från Luleå i norr till Jönköping i söder. 

Kedjan, som erbjuder service och underhåll av mobiltelefoner samt ett sortiment av skyddstillbehör och även säljer begagnade telefoner, har växt snabbt på senare år och har nu en omsättning som ligger på strax över 20 miljoner kronor.

– 2021 hoppas vi omsätta 30 miljoner kronor. Vi planerar att öppna tre nya butiker under året, där Sundsvall är en, säger Husseini till Sundsvalls Tidning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078