23948sdkhjf

Jaktia vill växa med fler butiker

Jaktbutik i Växjö skyltar om till Jaktia. Nu letar kedjan fler lägen.

Jaktia har förvärvat jaktbutiken Ontarget i Växjö som nu i månadskiftet byter skylt till Jaktia.

– Det finns en lång tradition och ett mycket stort intresse för jakt i smålandsskogarna, som bland annat den kraftigt ökade vildsvinsstammen bidragit till. Det är anledningen till att vi gärna vill stärka vår närvaro i denna del av Småland, säger Lars Martinsson, vd, Jaktia i en kommentar.

Butikens tidigare ägare Christopher Jäghagen, vd och butikschef, Niklas Sjöfors, Roger Johansson och Christer Emanuelsson blir kvar som delägare i den nya butiken.

– Förutom jakt, fiske kommer vi även att bredda med ett gediget hund- och friluftssortiment, vapenreparationer samt kurser i Jägarexamen. Vi kommer också att satsa mycket på aktiviteter och kundevenemang och vill att butiken ska fungera som en naturlig mötesplats för våra kunder, säger Christopher Jäghagen.

Jaktia är en franchisekedja med ett 60-tal butiker i Sverige, Norge och Danmark. Men kedjan önskar växa och vill öppna på fler orter.

– Ambitionen är att fortsätta etableringen på orter där Jaktia idag inte är representerat och välkomnar flera franchisetagare. Just nu söker vi franchisetagare i Uppsala, Södertälje, Gävle, Strömstad och Halmstad, säger Lars Martinsson, vd.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063