23948sdkhjf

Sex stora kedjor klara för handelsområdets tredje etapp

Det ser inte märkvärdigt ut i nuläget. Men från hösten 2021 till sommaren 2022 kommer en rad stora kedjor att etablera sig på handelsområdet Flygstaden i Eslöv. Först ut i den tredje etappen är Jula. Därefter ansluter retailkedjorna Elgiganten, Rusta, Jem & Fix och Stadium Outlet samt padelkedjan Padel of Sweden.

– Eslöv är mycket intressant för oss och våra tidigare etapper på Flygstaden har slagit väl ut. Det är många Eslövsbor och boende i området som frågar om och visar intresse för de nya etableringarna, säger David Mårtensson från Mims Invest som bjudit in pressen för att berätta om Flygstadens tredje etapp.

Den nya etappen omfattar drygt 10 00 kvadratmeter. När allt är klart framemot sommaren 2022, är Flygstaden färdigbyggd med sina 22 000 kvadratmeter butiksyta fördelad på tio butiker, fyra restauranger, två idrottsanläggningar och en bensinstation. Handelsområdet ligger bredvid Eslövs flygfält, vid infarten till Eslöv.

Jula ska öppna i en nybyggnation intill Stora Coop.

– Den här etableringen blir ett standardvaruhus på 3 000 kvadratmeter som kommer att byggas enligt Julas nya superlayout. Etableringen innebär också nya arbetstillfällen och totalt kommer cirka 15 medarbetare att rekryteras till varuhuset, har Jonas Bröthlin, expansionschef hos Jula, tidigare berättat.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.095