23948sdkhjf

Media Markt öppnar i cityläge – hyr av Clas Ohlson

Första varuhusöppningen sedan 2018 för Media Markt.

Clas Ohlson hyr ut 3 300 kvadratmeter yta till Media Markt som öppnar varuhus om två plan på Drottninggatan 53 i Stockholm under försommaren. I lokalen huserade tidigare Intersport och hemelektronikkedjan får Clas Ohlson och Stadium som närmaste grannar.

–  Vi har haft en mycket positiv trend under det senaste året. Vi har nu många spännande och offensiva saker på gång. Med online som tillväxtmotor är det viktigt med den kvaliteten i butiksnärvaron som ger en ytterligare kundupplevelse, dvs omni-kanal. Varuhuset på Drottninggatan blir av ”flagship”-karaktär med vårt senaste butikskoncept i Europa. Om vi fortsätter vår positiva utveckling, så har vi goda möjligheter att kunna öppna fler nya varuhus så småningom, säger Magnus Håkansson, vd, Media Markt i Sverige.

Clas Ohlson hyr i sin tur lokalerna av Vasakronan.

– Vi är väldigt glada att få Media Markt som grannar. De kommer bidra till Drottninggatans utbud och attraktionskraft och vi ser att vi ömsesidigt kommer att kunna bidra till positiva kundflöden för varandra, säger Trond Martin Nettelhorst Tveit, head of store footprint, Clas Ohlson, i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094