23948sdkhjf

Stadium öppnar butik på två plan i Gallerian

Efter att ha stängt tre butiker i Stockholms city förra året gör Stadium comeback – inne i Gallerian. Sportkedjan öppnar en ny butik på två våningsplan.

– Vi på Stadium ser verkligen fram emot att utforma en modern butik i Gallerian med ett extra fokus på kundupplevelsen och det aktiva livet. Stockholm city är en viktig marknad för oss och vi ser att etableringen i Gallerian kommer att vara den sista pusselbiten för att skapa ett komplett butiksutbud i city för våra kunder, säger Åsa Steen, country manager på Stadium Sweden. 

Den nya butiken, som beräknas öppna till sommaren, är fördelad på två våningsplan med entréer från både Sergelgången och Galleriagången.

Cecilia Åkesson, centrumchef Gallerian, ser Stadium som ett bra komplement i satsningen på att göra Gallerian till en mötesplats med hälsa och välmående som ett tema. Aktörer som Klättercentret och fitnesstudion Becore finns redan på plats.

– Vi är jätteglada att Stadium väljer att etablera sig hos oss. I takt med att flera aktörer på temat hälsa och välmående har tillkommit på senare tid har vi upplevt en ökad efterfråga på en sportbutik. Vi ser fram emot att kunna möta det behovet inom kort och jag är övertygad om att Stadium blir ett uppskattat inslag i Gallerian, säger Cecilia Åkesson.

Stadium stängde förra året tre av sina butiker i Stockholms city. Inklusive den allra första Stadiumbutiken som öppnade den 25 mars 1987 på Sergelgatan i Stockholm. 

Med koncepten Stadium, Stadium Outlet och Sneakers Point har företaget nu cirka 190 butiker totalt i Sverige, Finland och Norge. Koncernen har närmare 3 500 anställda och en omsättning på cirka 6,5 miljarder kronor.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078