23948sdkhjf

Tredje butiken för Gents – vd lämnar

Ska dela lokal med nya dotterbolaget Simplr.

Den 2 maj öppnar skönhetsaktören Gents butik på Hamngatan 4 i Malmö. Butiken blir den tredje för Gents som förutom e-handel har två fysiska butiker i Helsingborg; i city och på Väla.

I sortimentet ligger fokus på nischparfymer och i lokalen finns även barberarstol för olika behandlingar.

Butiksytan om två våningar i Malmö delas med Gents nya dotterbolag Simplr som erbjuder salong för frisörer att hyra in sig i för att erbjuda klippningar som bokas digitalt.

I rådande tider  blir butiksöppningen coronaanpassad.

– Vi kommer skapa en virtuell kö genom ett av våra befintliga system där man som besökare får boka upp sin tid i butiken några dagar innan öppning, säger Laszlo Varga, vd.

– På så sätt kan vi hantera flödet av människor i butiken samtidigt som vi undviker att skapa en samling utanför butiken. Det blir även ett perfekt tillfälle för vår retail och e-handel att samarbeta. Ett urval av kunder som fick unika inbjudningar när de handlade på Gents Release Day tidigare i mars kommer få förtur i bokningssystemet.

På tisdagseftermiddagen kunde tidningen Ehandel berätta att Laszlo Varga lämnar vd-posten för bolaget den 30 april. Därefter väntar uppdraget som styrelseordförande i bolaget.

– Jag satt tidigare i styrelsen för Gents men för två år sedan fick jag frågan om att kliva in som vd. Nu är det dags för nästa utmaning. Jag hade en lista med saker som jag ville göra som vd, och den är jag klar med nu. Men jag vill inte lämna ett bra bolag så jag ser fram emot att fortsätta mitt arbete i styrelsen, säger Laszlo Varga till Ehandel.

Rekryteringsprocessen för att finna en ny vd har inletts men i väntan på att en ny vd är på plats går grundaren Jenny Rydhström in som tillförordnad vd.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078