23948sdkhjf

Sergelgången för Lagerhaus – kliver in efter Nilson Shoes

Öppnar ny butik i Stockholms city och tar över Nilson Shoes tidigare lokal.

I mitten av maj öppnar Lagerhaus ny butik i Stockholms city, denna gång i Sergelgången som går från NK till Gallerian och Sergels Torg.

Butiken öppnar i Nilsson Shoes tidigare butikslokal och efter lite justeringar i layouten landar den nya butikens yta på 220 kvadratmeter. 

– På Lagerhaus brinner vi för att skapa glädje och våra butiker är som riktiga vitamininjektioner i vardagen. Sergelgången är en plats där många människor rör sig dagligen och där vi verkligen känner att vi kan bidra till ett mer happy butiksklimat, samtidigt som vi finns tillgängliga för våra kunder där de befinner sig, säger Jerker Levin, vd, i en kommentar. 

Sedan tidigare har Lagerhaus butiker i närheten, både på Drottninggatan och Sergelgatan, och enligt Maria Lofjärd, marknadschef, ska båda butikerna vara fortsatt öppna. Däremot stänger kedjan butiken på Birger Jarlsgatan på grund av att byggnaden ska renoveras, något Lagerhaus enligt Maria Lofjärd vetat i många, många år. 

Första butiken för detaljhandelskedjan öppnade i Göteborg 1996 och i dag driver ägarna vd Jerker Levin, Goodfellows Ventures och Familjen Yngvesson, som förvävade kedjan i fjol höst, ett 40-tal butiker.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062