23948sdkhjf

Här öppnar Granit fler butiker och lanserar e-handel

Kedjan växer i Norge där aktören sedan tidigare har tre butiker i Oslo samt en butik vardera i Bergen och Stavanger.

Fem butiker blir sju när Granit öppnar ytterligare två butiker i Norge och i Osloområdet under innevarande år. Först ut är en butik på Strømmen Storsenter och därefter väntar butiksöppning i Sandvika Storsenter under tredje kvartalet. Därtill planerar kedjan att lansera e-handel i Norge.

– Vi har under en tid sett på möjligheten i att utveckla Granits affär i Norge, såväl gällande fysiska butiker som digital försäljning. Detta då vi arbetar kundfokuserat och efterfrågan är stor ifrån våra norska kunder i att öka vår tillgänglighet i Norge, säger Caroline Hjelte, vd, Granit i en kommentar.

Vidare säger hon;

– Vi är mycket glada över att vi nu etablerar två nya butiker i Oslo-regionen, Sandvika och Strømmen, två lägen som vi ser passar Granit som butikskoncept och varumärke. Vi har fått en viss fördröjning av dessa etableringar till följd av rådande pandemi och restriktioner men nu är vår förhoppning att kunna öppna dessa butiker enligt plan. I vår plan ligger också att lansera vår e-handel i Norge inom kort då Granit finns online på ett flertal europeiska marknader men saknar e-handel i Norge. Vi ser med spänning fram emot att växa på den norska marknaden genom båda fysiska butiker och genom en norsk e-handel.

Med nyöppningarna i Norge utökar detaljhandelskedjan butiksnätverket till att omfatta 42 butiker i Sverige, Norge, Finland och Tyskland.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062