23948sdkhjf

Hon ska leda HUI:s nya affärsområde

Ulrika Bernhoff ska leda HUI Innovation.

Detaljhandelslandskapet ritas om i snabb takt. Det har fått HUI att nu addera ett nytt affärsområde. Ulrika Bernhoff rekryteras som senior rådgivare för att leda den nya satsningen HUI innovation. 

– Precis som handeln måste även HUI utveckla vårt erbjudande för att kunna vara relevanta. Det räcker inte längre att förse våra kunder med data och analys, vi måste också kunna hjälpa till med strategi och innovation, säger HUI:s vd Jonas Arnberg.

Ulrika Bernhoff har mångårig erfarenhet av att leda företagsinnovation och strategiutveckling, senast från sitt arbete på managementkonsultföretaget Centigo. Hon har tidigare varit medgrundare av start-up-företaget Innovation 360, vd för United Minds och managementkonsult på Accenture. Som rådgivare och konsult har hon bland annat arbetat med global konsumentinsikt på uppdrag av Ikea.

– Jag ser verkligen fram emot att få arbeta med en bransch i så snabb omvandling och som påverkar oss så mycket i vår vardag. Genom att kombinera professionella analyser med konkret utveckling kan vi hjälpa våra kunder att förbättra resultatet och generera tillväxt, säger Ulrika Bernhoff.

HUI utökar dessutom teamet med Emma Wähl, Erik Jonsson och Mikail Sertcanli för att kunna möta efterfrågan på ökad analys och strategi.

– Det är väldigt roligt att vi blir fler och breddar kompetensen. HUI betydde en gång i tiden Handelns Utrednings Institut, nu tror vi att det också står för Handelns Utveckling och Innovation. Vi studerar inte bara handeln utan utvecklar också handeln i nära samarbete med våra kunder, säger Jonas Arnberg.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Läs mer om: HUI
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14