23948sdkhjf

Cirkle K värvar från Kicks

Maria Tremura har rekryterats från Kicks till Cirkle K. Den nya HR-direktören tar även plats i Cirkle K:s ledningsgrupp.

– Jag kommer att fokusera på stödet till våra stationer, vilket ligger högt på HR-agendan, för att ytterligare underlätta i alla led och skapa mervärde utan att tappa det viktigaste vi har – affären och kunden. I vissa avseenden behöver vi släppa det etablerade och göra annorlunda, testa nytt och se vad det ger oss, säger Maria Tremura i en kommentar.

Maria Tremura har präglats av många år i den amerikanska företagskulturen inom Xerox. Under åren på Kicks var fokus också på att ha affären först i alla rum och inkludera HR i det.

– Vi är verkligen glada att ha rekryterat Maria till den här nyckelrollen. Hennes sätt att tänka runt hur HR och affärsutveckling hänger ihop kommer att bli värdefullt framåt eftersom det händer så otroligt mycket hos oss just nu. Att hon dessutom är en härlig och klok person är också viktigt för oss, eftersom det är människorna som bygger hela vår verksamhet, säger Eva Kimborn Heivert, vd Circle K Sverige.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Rekordpublik och många affärer gjorda när Ambiente återvände
Bik Bok om stängningarna: ”Butikshyrorna är en av faktorerna”
Omsättningen rasar för XXL
Leksaksbutik plockar ner skylten
Butiker tvingas stänga när barnklädeskedjan ger upp franchisemodell
Modekedja lämnar två gallerialägen
Andra Nordiska Medier
Fri Köpenskap
Habit
Transportnet

Sänd till en kollega

0.172