23948sdkhjf

Godisbanken växer österut

Efter att på kort tid öppnat tre butiker i västra Sverige vänder Godisbanken österut. Den 20 maj öppnas den första butiken i Stockholmsområdet. Den fjärde Godisbanken hamnar i Nacka Forum.

– Vi expanderar i ganska snabb takt, och det mesta känns bra. Vi lever ju i utmanande tider, men vi har klarat oss utmärkt, säger Godisbankens vd Henrik Almqvist.

Den nya godiskedjan har sedan lanseringen i september haft som mål att vara marknadsledande på hållbart godis. Förutom ett traditionellt sortiment av lösviktsgodis finns såväl veganskt och rättvisemärkt som sockerfritt och ekologiskt. Utöver detta kommer besökare även att hitta ekologisk och rättvisemärkt glass och hållbar dryck tillsammans med klassiska varumärken och produkter.

– Under de första sex, sju månaderna har ett antal av våra mer hållbara produkter tagit sig in på topplistan över de mest sålda. Detta gäller såväl sockerfritt och ekologiskt som veganskt och rättvisemärkt godis. Det lovar gott inför framtiden, som ser ut att kunna innebära ett sundare godisätande, säger Almqvist.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.36