23948sdkhjf

Apoteksgruppen med ny säkerhetschef

Tomas Stjernenfall har rekryterats till posten som ny säkerhetschef på Apoteksgruppen och tillträdde i början av maj. Han har ett längre förflutet i säkerhetsbranschen särskilt inom retail och har tidigare arbetat som säkerhetschef hos JC och Forex Bank.

– Uppdraget som säkerhetschef består av flera delar, i första hand att stödja våra apotek och medarbetare inom säkerhetsområdet. Tomas kommer även att arbeta med krishantering och stödja Apoteksgruppens ledning i säkerhetsfrågor, säger Birgitta Lange Sjöblom, kvalitets- och hållbarhetsdirektör på Apoteksgruppen.

Tomas Stjernenfalls fokus hos apotekskedjan blir att vägleda till förebyggande säkerhetsarbete och arbeta proaktivt för att minimera säkerhetsrisker.

– Apoteksbranschen står just nu mitt i en spännande transformation, där Apoteksgruppen lyckats etablera sig som en självklar aktör för framtidens utmaningar och möjligheter. Jag ser fram emot att få bidra med den erfarenhet jag har, på en spännande resa tillsammans med Apoteksgruppen, säger Tomas Stjernenfall, säkerhetschef på Apoteksgruppen.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.095