23948sdkhjf

Nya butiker klara när Asecs växer i etapp 2

Buttericks öppnar sin första butik i Småland när portarna slås upp i juni.

Asecs i Jönköping fortsätter ombyggnaderna för att skapa ett ännu attraktivare köpcentrum. En rad nya hyresgäster är redan klara för inflyttning från mitten av juni och vidare under hösten.

– Det är mycket glädjande att få presentera ytterligare sju nya butiks-, restaurang och cafékoncept till Asecs. Tillsammans med att flera av våra befintliga butiker öppnar i nya butikslägen så kommer vi att kunna ge våra kunder en allt bättre shoppingupplevelse. Fram till hösten kommer nya spännande hyresgäster att presenteras säger Lars Bröms, centrumchef på Asecs.

En butikerna som är klara är Buttericks som slår upp dörrarna i juni. Det blir Buttericks första butik i Småland och åttonde totalt i Sverige. Det är också festspecialistens andra nyetablering inom loppet av ett år.

– Asecs är ett shoppingcenter vi har varit intresserade av länge, och som vi ser stor potential i. Utökningen av butiksnätverket ligger i linje med vår tillväxtstrategi och stärker vår marknadsposition i Sverige, säger Stina Petrini, marknads- och affärsutvecklare på Buttericks Leco AB.

Följande nya hyresgäster är klara: Rituals, Buttericks, Mister Barbershop, Pal’s Indian Cousine, Ruby Steakhouse, Baked & Grilled och Caffé Nero. 

Befintliga butiker som byter butikslägen under hösten: Gina Tricot, Gant, Chili Wok, Din sko, Skopunkten, Jack & Jones och Vero Moda, Telia.

Nya och befintliga butiker som redan öppnat i etapp 2: H&M, H&M Home, Kitchn, The Body Shop, Teknikmagasinet, Rizzo, Akademibokhandeln, Kjell & Co, Specsavers, Denim & Friend och Intermezzo (frisör). 

Under ombyggnationerna i etapp 2, som väntas pågå under hela 2021, förnyas den sista delen av ursprungliga Asecs. Omkring tolv nya butikslokaler skapas och butikerna kommer att få ett nytt utseende med fler glaspartier för en modernare och ljusare känsla. Vid entré D växer Asecs andra stora restaurangtorg fram och intill byggs även en familjelounge.

När ombyggnadsarbetena är klara räknar Asecs med att ha växt med cirka 30-35 nya 
butiker, restauranger och kaféer.    

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.065