23948sdkhjf

Hälsokraft ansluter till Foodora

I veckan anluts hälsokostkedjan Hälsokraft, som säljer allt från kosttillskott till hudvård, butiker till Foodoras q-handelsplattform. Inom kort väntas ytterligare 10  butiker anslutas.

– Vi vill hela tiden öka vår servicegrad mot våra kunder. foodora är marknadsledande inom Q-handeln och var därför ett naturligt val av samarbetspartner för oss. Vi vill möta efterfrågan på snabba och smidiga leveranser som inte minst har påskyndats under pandemin då många har ett ökat behov av hemleverans av varor pga social distansering och hemarbete. Men 73 procent av hemarbetarna kan tänka sig att delvis arbeta hemifrån efter pandemin och där kan vi underlätta vardagen för våra kunder genom våra olika leveranslösningar, säger Rani Malk, vd Hälsokraft.

Initialt ansluts Hälsokrafts butiker i Örnsköldsvik, Gävle, Täby, Farsta, Skärholmen, Umeå, Malmö, Helsingborg och Örebro och därefter väntar fler städer.

Hälsokraft startades 1993 och består idag av ett 60-tal handlarägda butiker.

Med nya tillskottet Hälsokraft är nu fler än 300 butiker är anslutna till Foodoras q-handelsplattform.

– Det känns väldigt roligt att få välkomna Hälsokraft till vår växande q-handelsfamilj. Ett bolag som förstår vikten av att tillgodose sina kunders behov av snabb hemleverans. Vi har infrastrukturen redo för snabba leveranser och vi kan i stort sett leverera vad som helst på väldigt kort tid och nu även hälsokostprodukter. Med q-handel finns det bara möjligheter, säger Hans Skruvfors, koncernchef Foodora.

Plattformen möjliggör för kunder att beställa varor från lokala butiker och få hemleverans under 30 minuter senare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062