23948sdkhjf

Grand Shoes lanserar ny e-handel

E-handlaren som sålt skor till nischad målgrupp i 29 länder fortsätter sin digitala affär på ny plattform.

Grand Shoes lanserar ny e-handel med fyra marknadsspecifika sajter för Sverige, Danmark, Finland och EU; .se .dk .fi och .eu.

– Vår tidigare plattform klarade inte av att matcha vårt behov att hålla jämna steg med den supersnabba utvecklingen inom e-handel och kunders förväntningar. Något som gav en wow-faktor för ett par år sen är snarare hygienfaktorer idag. Kundernas krav och förväntningar på e-handeln har aldrig varit högre och det kommer knappast bli lägre framöver. Vi har nu en ny plattform, med ny "motor" under huven, och även sett till att få ett fräsch nytt utseende - tack Vendre för både och, säger Fredrik Hammarqvist, grundare, Grand Shoes i en kommentar.

En viktig del i lanseringen av den nya e-handeln var att utveckla tjänsten FitMyFeet som enligt e-handlaren skapat högre kundnöjdhet och bidragit till färre returer och ökad lönsamhet. Returgraden ligger på 12 procent vilket, enligt företaget, är lägre än branschstandarden som ligger på +30 procent,

– I stora drag är hela FitMyFeet ombyggt för att skapa snabbare laddtider, tydliga kategorier och smartare filtrering. FitMyFeet är en viktig del av vårt kundfokus. Storlek 48a är till exempel inte alltid lika stor i Adidas som i Nike, vi mäter därför alla skor invändigt och ger kunden rätt sko för sin fotlängd, oavsett den storlek som står printad på sulan, säger Fredrik Hammarqvist vidare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094