23948sdkhjf

Care of beds expanderar – ny butik för Sova-avknoppningen

På torsdagen öppnar sjätte butiken för kedjan.

Sängkedjan Care of Beds, som är en avknoppning av Sova, öppnar på torsdagen butik i Norrköping. Butiken ägs och drivs av Johan Hesselbom som tidigare drivit sängbutiker inom Sova-koncernen. Det var under 2019 som sängkedjan, efter en tidigare rekonstruktion, beslutade sig för att stänga ner flera av sina butiker och endast satsa på storstadsregionerna och e-handel.

– När Sova-butikerna stängde ned såg vi en chans att ta över och utveckla ett nytt varumärke. Det var så Care of Beds startade. Idag har vi sex butiker, samtliga utspridda i södra och mellersta Sverige. Med öppningen av Care of Beds i Norrköping kommer vi nu kunna tillgodose invånarna i Östergötland med en sängbutik i preimiumklassen, säger Johan Hesselbom, grundare och ägare som även driver butiker för kedjan i Linköping, Västerås och Örebro.

Butiken blir den sjätte för Care of Beds som även med nämnda butiker inräknad har enheter i Jönköping och Halmstad.

I sortimentet finns sängar, kuddar, täcken bäddtextil fån välkända varumärken som Carpe Diem, Jensen, Hästens, Tempur, Dux, Viking Beds samt egna varumärket Dream.

– Vi har samlat de starkaste varumärkena från nordens ledande sängtillverkare under ett och samma tak. I butiken har vi provsängar som är noga utvalda för att tillgodose våra kunders behov. Vi har sängar från 5.000 till 400.000 kronor och alla steg däremellan, något som vi är ensamma om i hela Östergötland, säger Johan Hesselbom.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078