23948sdkhjf

Myrorna till fler av MQ Marqets butiker

Lägger till två nya butiker till samarbetet som ska byggas ut ytterligare i höst.

I samband med att MQ Marqet bytte skepnad och namn inledde modekedjan samarbete med Myrorna och det blev möjligt för kunderna att köpa secondhand från aktören i ett antal av modekedjans butiker. Nu utökas satsningen till att även omfatta MQ Marqets butiker i Liljeholmen i Stockholm och i Flanör i Gävle.

– Att utöka samarbetet med Myrorna känns både roligt och självklart. Vi vill hela tiden blibättre på att driva cirkulära flöden, och att sälja second hand i våra butiker är en viktigdel av den resan, säger Ingvar Larsson, vd, MQ Marqet, i en kommentar.

Myrorna har nu säljytor i totalt elva av kedjans butiker och i samtliga butiker erbjuds insamling av textilier från kund. Därtill tar Myrorna hand om returer och andra varor som modekedjan inte kan sälja.

– Det är bråttom att ställa om till cirkulär konsumtion, klimathoten är verkliga. Vi påMyrorna gör allt vi kan för att erbjuda möjligheter för konsumenter att handla second hand, istället för nyproducerat, och samarbetet med MQ Marqet är ett av flera sätt vi testar för att nå ut till nya målgrupper, säger  Caroline Andermatt, vd,Myrorna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063