23948sdkhjf

Nu öppnar Foodora butik 9 och 10

Q-handelsföretaget Foodora fortsätter sin snabba expansion och öppnar nu sin nionde och tionde Market-butik i Sverige. Butikerna finns i Bromma och Lund.

Sedan den första Foodora Market öppnade i Stockholm i september förra året öppnades kort därpå ytterligare två i huvudstaden. Sedan stod Linköping, Norrköping, Uppsala, Malmö och Göteborg på tur.

Fler svenska städer tillkommer inom kort, skriver företaget i ett pressmeddelade. I Norge och Finland finns sammanlagt fem Foodora Markets

Butikerna är inte öppna för konsumenter att gå in och handla i, utan är snarare mini-darkstores eller hubbar för snabba leveranser till närområdet. Boende i området kan också hämta upp förbeställda varor.

Butikerna har även kapacitet att fungera som lagerhållning för samarbetspartners.

– Det är en mycket spännande utveckling som sker nu och den går väldigt fort. foodora är ett bolag som har infrastrukturen redo och den kan implementeras över hela Sverige. Förutom att svenskarna kan handla dagligvaror med snabb hemleverans, ges även lokala och nationella aktörer möjlighet tillgängliggöra sitt sortiment i foodora market och därmed växa tillsammans med oss, säger Hans Skruvfors, koncernchef foodora, i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079