23948sdkhjf

Jaktia letar fler lägen

Jaktia öppnar butik om 500 kvadratmeter i handelsområdet Erikslund i Västerås i september.

– Vi är mycket glada att vi äntligen kan öppna i Västerås som är Sveriges 6:e största stad med ett stort jakt- och fiskeintresse här i Mälarregionen. Det har saknats en riktigt bra välsorterad butik för jakt och fiske, nu har vi hittat den samarbetspartnern vi letat efter och ett riktigt superläge, säger Lars Martinsson, vd, Jaktia i en kommentar.

Butiken ska drivas av Fredrik Reppe och Magnus Öberg.

– Vår ambition är att ha en komplett butik inom jakt, skytte, hund, friluftsliv och fiske, dock kommer vi att fokusera på jakten nu i höst. Jakt och fiske kommer att vara kärnan i vår verksamhet och därför är Jaktias franchisekoncept perfekt för oss. Som butiksägare är Jaktias befintliga konceptlösningar, deras samarbete med de mest kända varumärkena, deras långa erfarenhet, kunskap och support via butikerna avgörande för oss, säger Fredrik Reppe i en kommentar.

Franchisekedjan, som omfattar ett 60-tal butiker i Sverige, Norge och Danmark, planerar för fler butiker i Sverige och söker franchisetagare i bland annat Uppsala, Södertälje, Gävle och Strömstad.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079