23948sdkhjf

Akademibokhandeln på turné – ska nå semestrande barnfamiljer

Bokhandelskedjan ska med hjälp av en buss synas på semesterorter och i större städer i samarbete med Gigstr, Bonnier Carlsen och Rabén & Sjögren.

Med start under Midsommarveckan och under tre veckor framåt ger sig Akademibokhandelns sommarbuss ut i landet. I bussen ska bokhandelskedjan sälja ett utvalt sortiment för läsning, spel och lek och även erbjuda aktiviteter för barnen som tipsrundor, besök av barnbokskaraktärer och pyssel.

–  Även i år semestrar de flesta hemma i Sverige. Med bussen hoppas vi att vi kan sätta fokus på barns läsning och vara en mötesplats för semestrande barnfamiljer. Förhoppningsvis bidrar vi till sommarlovskänslan både i städer och i semesterorter, säger Maria Backlund, Marknadschef på Akademibokhandeln. 

Turnén startar i Pite Havsbad 21 juni och har slutstation i Göteborg 13 juli däremellan besöks bland annat Siljansbadets Camping i Rättvik, Rålambshovsparken i Stockholm, Nickstabadet i Nynäshamn, Böda Sand på Öland, Borstahusen i Landskrona samt Pildammsparken i Malmö för att avsluta i Slottsskogen i Göteborg.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078