23948sdkhjf

Ny chef för handel hos Vasakronan

Sofie Borg Landqvist blir ny chef handel Stockholm hos Vasakronan. Hon rekryteras internt och är i dag fastighetschef i affärsområde Stockholm city.

Hon efterträder Martin Sandgärde som gått till rollen som affärsområdeschef Stockholm Nord och tillträder den 23 augusti.

– Aktiviteten i gatuplan är en viktig del av Vasakronans affär. Under flera års tid har vi jobbat med att utveckla bland annat området runt Sergelhusen och vi jobbar nu vidare med Sergelgatan. Varje stråk och område har sina förutsättningar och sin potential. Vår uppgift är att på kort och lång sikt skapa optimala förutsättningar för aktörer och koncept som vill synas och verka i staden. Målet är att skapa platser där människor vill vara. I det arbetet kommer Sofie ha en viktig roll, säger Ronald Bäckrud, regionchef Stockholm.

I Stockholm har Vasakronan 260 lokaler motsvarande 110 000 kvadratmeter längs stråk som Sergelgatan, Malmskillnadsgatan, Sveavägen, Drottninggatan, Birger Jarlsgatan, Stureplan, Hamngatan, Regeringsgatan samt galleria Skrapan på Södermalm.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093