23948sdkhjf

Pressbyrån öppnar ytterligare en obemannad butik

Andra fristående etableringen för Pressbyrån som introducerade konceptet i juni i fjol.

Pressbyrån öppnar obemmanad butik om 15 kvadratmeter på Huddinge sjukhus.

Konceptet såg dagens ljus i juni i fjol och den nya etableringen följer på de andra obemannade butikerna på Strandbergsgatan och Mall of Scandinavia.

Kunden handlar med hjälp av en app med anslutet bankkort och inför öppningen på Huddinge sjukhus har Pressbyrån förfinat tekniken ytterligare och bland annat har butiken försetts med en ny ingång.

Etableringen är även den första på ett sjukhus för det obemannade konceptet.

– Det känns väldigt bra att kunna erbjuda vår service dygnet runt på Huddinge sjukhus. Sjukhus är överlag platser där tillgänglighet är avgörande och vi ser att vi har mycket att tillföra med våra obemannade Pressbyrån Go-butiker så det är med stor glädje vi nu slår upp dörrarna här, säger Patrik Kimling, etablerare hos Reitan Convenience Sweden, i en kommentar.

Den obemannade ytan ligger i närheten av den befintliga bemannade Pressbyrån vid huvudingången till sjukhuset.

– Vi har varje dag många fantastiska kundmöten i den bemannade Pressbyrån på Huddinge sjukhus som drivs av vår köpman Beston Ahmad. Nu ska det bli väldigt roligt att öppna Pressbyrån Go, som ger oss en möjlighet att göra vårt erbjudande tillgängligt under dygnets alla timmar på ett snabbt, smidigt och säkert sätt, säger Gül Cavdarlar, regionchef på Pressbyrån i en kommentar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094