23948sdkhjf

Möbelkedjan växer – nu med ny butik i Skåne

Möbelkedjan Trademax fortsätter öppna fysiska butiker. I morgon, den 1 juli, invigs den tredje för året och den 18:e totalt. Denna gång är det handelsområdet Härlov i Kristianstad som får en Trademax-butik.

Tidigare i år har kedjan, som ingår i BHG Group, öppnat butik i Sundsvall och senast, i maj, slog den första butiken i Norge upp portarna.

– Vi är stolta över att kunna göra nyetableringar som öppnar upp för nya arbetstillfällen mitt under en pandemi. Att vi dessutom ser en god lönsamhet i samtliga butiker och gjorde ett omsättningsrekord under premiäröppningen i Norge är vi otroligt glada för, säger Tobias Höglind, head of retail, i en kommentar.

Trademax flyttar in i Rustas tidigare lokaler på handelsområdet i Härlöv. Där kommer Trademax att erbjuda möbler och inredning till samma priser som online.

Vi vill ge kunderna möjligheten att se, känna och inspireras av ett väl valt sortiment till hemmet där vi med förstklassig service kan hjälpa och vägleda kunderna på ett sätt som blir exklusivt för en fysisk butik, jämfört med online. Vi har länge haft kunder från Kristianstadsområdet som handlat i våra butiker i både Malmö och Helsingborg, och därför är vi nu extra glada över att finnas på plats fysiskt och kunna bespara dem restiden.

Trademax, Chilli, Furniturebox och We Got ingår i Home Furnishing Nordic som är ett av två segment hos den stora onlineaktören BHG Group.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078