23948sdkhjf

Ny betalapp kan ersätta kortterminalerna

Tietoevry, Mypinpad och svenska Surfboard Payments lanserar nu en ny betallösning.

Med lösningen, som installeras på bara ett par minuter, kan handlare och butiker nu ta betalt med kort direkt via en vanlig mobiltelefon eller surfplatta.

Appen kan dessutom samla in kunddata som kan användas för lojalitetsprogram, specialerbjudanden och anpassad marknadsföring, enligt ett pressmeddelande.

Den nya lösningen eliminerar behovet av kortterminaler vilket förenklar betalningsprocessen för såväl handlare som konsumenter.

Lösningen fungerar på både Ios och Android och har stöd för de mest använda betalmetoderna såsom kort, Swish, mobilbetalning eller faktura.

Systemet samlar in och presenterar data i realtid vilket innebär att handlare och butiker kan ge sina kunder specialanpassade erbjudanden vid check-out. Det kan exempelvis handla om specialerbjudanden baserat på tidigare köp eller lojalitetsprogram som belönar trogna kunder.

– Betalmarknaden växer och genomgår stora förändringar oerhört snabbt just nu. En utveckling som drivs av kundernas krav och innovativ teknik. Vi är väldigt stolta att kunna presentera nästa steg inom betalningsmjukvara, något som gör det väsentligt snabbare och enklare att ta betalt. Detta kommer gynna såväl småföretagare som större kedjor och inte minst deras kunder som får en bättre köpupplevelse, säger Kevin Grönvall, head of card acquiring på Tietoevry.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094