23948sdkhjf

Partyland växer i Stockholm

Festbutikskedjan öppnar tolfte butiken i huvudstadsområdet i veckan.

Redan i våras aviserade Partyland att detaljhandelskedjan skulle etablera butik i nya resecentrumet i Arninge som del i kedjans expansionsplan som även innefattade nya butiker i Göteborg och Helsingborg.

Butiken i Arninge skulle ha öppnat innan sommaren, men av olika byggrelaterade anledningar utom kedjans kontroll flyttades öppningen fram till denna vecka.

Butiken öppnas av nya franchisetagaren Henrik Svedström tillsammans med Charlotte och Staffan Lindblad som sedan tidigare även driver butiker för detaljhandelskonceptet i Frölunda, Kongahälla, Väsby och Västerås där duon har två butiker.

Butiken blir den 12:e butiken i Stockholm och den första i huvudstadens nordöstra delar.

– Vi har trots ett annorlunda år hållit vår planerade etableringstakt i Sverige. Många nya lägen och möjligheter ligger framför oss och att växa i svårare tider är inspirerande och utmanande. Vi har sedan många år tillbaka varit intresserade av att etablera oss just i Arninge, som är en handelsplats som växer och har en fantastisk potential, säger Patrick Bruna, franchisechef för Partyland Sweden i en kommentar.

Patrick Brunna lägger till att detaljhandelskedjan ständigt är på jakt efter nya franchisetagare men ser även att de samarbetspartner som kedjan har i dag ska nyttja möjligheten till att öppna fler butiker.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111