23948sdkhjf

Går tillbaka till modebranschen – får toppjobb hos Na-kd

Värvas från Leovegas men har en längre karriär i modebranschen, bland annat från olika poster hos bland andra Kappahl, Nelly och Gina Tricot, bakom sig.

Sarah Krusell har rekryterats till rollen som ny varumärkes- och marknadschef, VP commercial and brand, för Na-kd och tar även plats i aktörens ledningsgrupp.

Hon kommer närmast från en kortare sejour på posten som marknadsdirektör hos Leovegas, där hon arbetade under drygt ett år, och ser enligt ett pressmeddelande fram emot att komma tillbaka till modebranschen.

– Vi ska vara relevanta och tillföra ett mervärde för våra kunder. Vi vill vara mer för våra kunder än produkterna vi säljer - NA-KD ska vara mer än ett fashion brand. Vi vill vara våra kunders bästa vän och vill tillföra mer än fashion och beauty i deras vardag. Tjejerna ska känna att vi är med och för dem. Jag är superimponerad och glad för att få jobba med alla kompetenta medarbetare som finns på Na-kd. Det finns ett fantastiskt driv och engagemang på Na-kd som jag hoppas kunna kanalisera från idéer till verklighet genom att bidra med erfarenhet och strategisk riktning, säger Sarah Krusell i en kommentar.

Sarah Krusell har ett längre förflutet i modebranschen och har tidigare arbetat som bland annat e-handelschef på Gina Tricot, inköpsansvarig och marknadschef hos Nelly samt som inköpare och controller hos Kappahl. Hon har även verkat på posten som vd för ridbutiken Horsemeup.

I ett pressmeddelande menar Sarah Krusell att avstickaren hos Leovegas givit lärdomar och insikter att ta med sig in i nya rollen hos Na-kd.

– Spelbranschen är långt fram inom datadriven marketing, ett datadrivet arbetssätt ikombination med det unika hantverk som NA-KD är kända för kommer ligga till grund förvårt arbete framåt, uppger Sarah Krusell.

Na-kd:s grundare och vd Jarno Vanhatapio uppger att han är mycket nöjd med rekryteringen, inte minst då Sarah Krusells besitter bred erfranhet från flera olika poster i branchen. 

– Vi har under 2021 fokuserat mycket på att se till att vi har ett robust ledarskap och en organisation som vi är stolta över och vi är nu redo att ta nästa steg. Som ett resultat av detta arbete så känns det fantastiskt roligt att välkomna Sarah Krusell på Na-kds resa som VP Commercial and Brand. Med sin breda erfarenhet från olika delar inom modebranschen kommer hon kunna bidra med ett 360-perspektiv på vår affär och vi ser fram emot att fortsätta utveckla Na-kd tillsammans med Sarah, säger Jarno Vanhatapio, vd och grundare, i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078