23948sdkhjf

Så ska Kicks utveckla den fysiska butiken

Skönhetskedjan bygger vidare på konceptet med skönhetsbehandlingar.

Kicks pilotsatsar med Treat by Kicks i initialt fem utvalda butiker. Konceptet, på en yta som varierar från 2,5 kvadratmeter till 5 kvadratmeter beroende på butik, bygger på att erbjuda ett för kedjan utökat utbud av skönhetsbehandlingar i form av en shop-in-shop-lösning med salongskänsla.

– Vi tror starkt på att fysisk retail behöver erbjuda mer än bara produkter för att fortsätta vara relevant och konkurrenskraftigt, varför vi fortsätter att testa nya former av service där våra kompetenta skönhetsexperter i alla våra butiker kan ge kunden bästa möjliga upplevelse. Trots att situationen i samhället fortfarande är påverkad av pandemin, så måste vi fortsätta att utveckla vår verksamhet och investera för framtiden, säger Freddy Sobin, vd, på Kicks i en kommentar.

Innan pandemins utbrott utfördes cirka 2 000 skönhetsbehandlingar i månaden i skönhetskedjan butiker och nu ser bolaget stor potential att öka framåt.

– Med satsningen Treat by Kicks, där vi erbjuder en större meny av skönhetsbehandlingar i en inspirerande miljö, vill vi skapa ett mervärde för kunden och vi hoppas därmed även kunna locka en bredare målgrupp och öka trafiken till butikerna. Initialt rullar vi ut en småskalig pilot som omfattar fem butiker som vi längre fram kommer att utvärdera, men målet är att implementera Treat by Kicks i flertalet butiker i samtliga tre länder, säger Freddy Sobin, vd, vidare.

Det nya konceptet lanseras den 19 augusti i fem butiker; i enheterna på Fleminggatan och i Fältöversten i Stockholm, Kongahälla Center i Kungälv samt i butikerna i Mall of Scandinavia samt Solna Centrum i Solna. Inom kort lanseras även ett nytt digitalt bokningssystem. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.08