23948sdkhjf

Normal kliver in i ännu ett cityläge i Stockholm

I mitten av juni öppnade den danska detaljhandelskedjan butik på Götgatan i Stockholm, vilket blev den 49:e butiken för kedjan i Sverige och den andra inom tullarna i Stockholm.

I samband med den öppningen sa Jan Nyberg, landschef för detaljhandelskedjan i Sverige, till Dagens Handel att fler lägen i Stockholms city och innerstad stod på önskelistan men att det inte var helt enkelt att hitta stora lokaler i Stockholms city.

Nu står det dock klart att kedjan hittat en ny butikslokal och i höst öppnar butik om drygt 500 kvadratmeter i Hufvudstadens fastighet på Klarabergsgatan 56 i Stockholm. Butiken blir en fullsortimentsbutik med produkter för hushållet inom hårvård, hudvård, smink, rengöring och snacks.

– Vi är mycket förväntansfulla över att få visa upp vår nya butik på Klarabergsgatan. Det är ett bra läge för oss som vi tror kommer attrahera många nya kunder, säger Jan Nyberg, vd på Normal Sverige i en kommentar.

Sedan tidigare har Normal en butik i Gallerian på Hamngatan. I höst är förutom butiken i Stockholms city även en butik i Charlottenberg planerad att öppna.

Normal öppnade första butiken i danska Silkeborg 2013 och har i dag omkring 265 butiker i 6 länder i Europa.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078