23948sdkhjf

Han blir vice vd för Lagerhaus

Mikael Lith har rekryterats till nya posten som vice vd för Lagerhaus och han tar även plats i företagsledningen som därmed utökas. Uppdraget blir att strategiskt och operativt driva konceptutveckling och innovation inom detaljhandelskedjans samtliga områden.

– Att få arbeta med hela värdekedjan från idé till slutkund med ett mycket positivt laddat varumärke är ett fantastiskt spännande uppdrag. Den inslagna resan med Happy places som Lagerhaus har påbörjat känns helt rätt och jag hoppas kunna bidra till att fler Happy moments inom Lagerhaus. Dessutom har Lagerhaus en tilltalande ägarstruktur med ett unikt koncept som verkligen tilltalar mig, säger Mikael Lith i en kommentar.

Mikael Lith kommer närmast från rollen som innovation manager på Scandza meals brands och har dessförinnan lång erfarenhet av ledande roller inom både livsmedels- och hygienindustrin.

– 2020 var ett speciellt år med pandemin som lamslog branschen, och vi fick lägga allt fokus på att rädda företaget. Nu börjar molnen skingras, konfettin flyger och vi tar nya steg mot en glittrande framtid. Att få med en så rutinerad och kreativ person som Mikael på tåget är fantastiskt och kommer att innebära en tempoökning i både etablering och varumärkesutveckling – så att vi kan skapa ännu fler happy places, säger Jerker Levin, vd, i en kommentar.

Mikael Lith har tillträtt tjänsten.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.36