23948sdkhjf

Här öppnar Unisport

Unisport, som säljer fotbollsutrustning, öppnar butik om 300 kvadratmeter på Sveavägen 2 vid Sergels torg i Stockholm. Butiken, som öppnar senare i höst, blir den tredje fysiska satsningen för aktören efter enheter i Paris och Köpenhamn.

– Vår vision är att förverkliga fotbollsdrömmar, och det gör vi genom att inspirera med exklusivt innehåll, premium service och tillgång till världens bästa fotbollsprodukter, oavsett om vi möter kunden online eller i en av våra fysiska butiker. Genom att förankra vår starka onlinekanal i Sverige med en butik i Stockholm kommer vi kunna erbjuda en shoppingupplevelse som svenska fotbollsälskare inte upplevt tidigare, säger Michael Burk, vd, Unisport i en kommentar.

Unisport, grundat 1995 i Köpenhamn, har sedan 2012 e-handel i Sverige och lokal närvaro online i ytterligare sju europeiska länder samt fysisk etableringar på gång även på Ullevål i Oslo.

Aktören erbjuder premiumsortiment till fotbollsvärlden och spelare, supporter, målvakter, tränare och domare. Unisport är även partner till flera nordiska fotbollförbund samt storklubbar som Liverpool och FC Köpenhamn.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078