23948sdkhjf

Kliver in hos Netonnet

E-handelsföretaget rekryterar ny retailchef samt en tjänst som commercial lead.

Den nya duon ska arbeta för att stärka upp företagets team ytterligare och vara delaktiga i hemelektronikbolagets fortsatta tillväxtresa. Detta efter ett 2020 med starkt tillväxt för bolaget som också ska ha fortsatt under innevarande år där lönsamheten också stärkts under det första halvåret 2021.

Då nuvarande retailchefen går in i en ny roll som operativ chef för e-handlaren i Norge har bolaget värvat Thomas Wendel till posten som ny retailchef.

– Vi har hittat en fantastisk ersättare i Thomas Wendel som haft ledande roller inom hemelektronik, både e-handel och retail. Vi är otroligt stolta och glada över att få välkomna Thomas, som har gedigen erfarenhet av retail, tjänster och eftermarknad samt av att driva förändringsarbete. Vi blev imponerade när vi träffade Thomas som har både mycket hjärta och driv och en bakgrund som både HR-chef och landschef, säger Sofie Struwe, chief commercial Officer hos Netonnet, i en kommentar.

Thomas Wendel tillträdde den 1 september.

Till posten som comercial lead har e-handlaren rekryterat Daniel Norén som beskrivs ha lång erfarenhet av e-handel inom främst marknad och försäljning och han tillträder posten i mitten av september.

– Daniel är kommersiellt driven med stort fokus på affär och optimering av marknadsföringsinsatser. Med honom i teamet kommer vi att bli än effektivare och synkade i hur, när och var vi tar ut vårt budskap på marknaden. Vi sätter stor vikt vid att kunna ha en effektiv kommersiell process för att fortsätta kunna vara snabbfotade. Med Thomas och Daniel ombord blir vi ett urstarkt kommersiellt team. Att vi attraherar duktiga medarbetare från såväl e-commerce likväl som retail tar vi som ett kvitto på att vi gör rätt saker, säger Sofie Struwe, vidare.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11