23948sdkhjf

Apotekskedjan öppnar fysisk outlet

Sedan tidigare har apotekskedjan en outlet online.

Kronans Apoteket öppnar outlet för att bli av med överblivna varor. Den nya outleten, som är den första fysiska, ligger vägg i vägg med apotekskedjans nya apotek i Angered som flyttar in i nya lokaler i stadsdelens centrum.

– Vi behöver rädda överblivna varor och ge dem en andra chans, säger Frida Hemmingsson, hållbarhetschef på Kronans Apotek.

– Därför öppnar vi en outlet så att varor som ska fasas ut, som har kort hållbarhet eller av någon annan anledning blivit över, får en chans att möta kunderna igen till ett bra pris, säger Frida Hemmingsson vidare. 

Outleten öppnar den 9 september och kan följas av flera om utfallet går väl.

Sedan tidigare har Kronans Apotek en outletavdelning online. Varorna till outleten kommer från andra apotek och från företagets centrallager.

– Det här är en bra möjlighet att erbjuda våra apoteksprodukter till ett bra pris, samtidigt som vi minskar vårt klimatavtryck. Kronans Apotek vill förena omtanke och utveckling där en outlet är ett steg i rätt riktning, så att fler kunder kan ta del av bra apoteksvaror på ett sätt som gynnar både hälsan, plånboken och miljön, säger Frida Hemmingsson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11