23948sdkhjf

Akademibokhandeln på ny cityadress – får sällskap av Hestra och Scotch & Soda

Akademibokhandeln kommer tillbaka, Hestra öppnar ny butik och Scotch & Soda utökar butiksytan.

I början av november öppnar Akademibokhandeln ny butik på Kungsgatan 44 i Göteborg.

– Det är glädjande att vi återigen öppnar butik på Kungsgatan. Det är ett kvarter där det just nu genomförs stora positiva förändringar och där vi vill vara med och sprida läsglädje. Vi kommer att testa nya tankar och idéer för att skapa ett så bra kunderbjudande som möjligt i centrala Göteborg. Vi vill försöka koppla ihop den fysiska butiken med vårt digitala erbjudande, säger Johan Junehed, försäljningschef Akademibokhandeln.

Även handskspecialisten Hestra och Scotch & Soda öppnar butiker i centrala Göteborg och då på Södra Larmgatan i kvarteret Victoria. För Hestras del handlar det om en nyetablering som öppnar i början av oktober medan Scotch & Soda väljer att växla upp i butiksyta och flyttar till en större butik med öppning i november. Hestra är även snart aktuell med butik i Köpenhamn.

– Vi är väldigt nöjda med vårt nya butiksläge och ser mycket fram emot att få bjuda in befintliga och nya kunder till oss. Särskilt eftersom det blir den första butiken i Norden där vi ges möjlighet att presentera vårt helt nya butikskoncept och att vi kommer kunna presentera alla våra fantastiska kollektioner för herr, dam och barn, säger Tony Wester, Managing Director, Scotch & Soda Norden.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078