23948sdkhjf

Ikea skjuter upp varuhuspremiär – robotlager sinkar öppning

Fram till öppning av det nya varuhuset i Kållered hänvisas kunderna till den befintliga enheten.

Ikeas nya varuhus i Kållered började att byggas 2018 och har fått premiärdatumet justerat ett antal gånger men senaste budet var att varuhuset skulle öppna den 30 september 2021.

Nu ser det inte ut att bli så rapporterar Mölndals-Posten och skriver att framflyttningen av datumet handlar om att Ikeas robotlager, som ska plocka fram varor till kunden, inte levererat som planerat och behöver en längre testperiod.

– Så fort som vi känner att vi kan erbjuda våra kunder den köpupplevelse vi vill kunna nå upp till ska varuhuset öppnas. Fram till dess är alla välkomna till det befintliga varuhuset, säger Anna Bryngelsson,varuhuschef, till tidningen.

– Det är klart att det är blandade känslor just nu. Vi har sett fram emot att få öppna den 30 september. Men det är så när man driver utveckling framåt. Vi vill kunna erbjuda en hundraprocentig upplevelse, just nu är vi inte där. Det känns positivt att kunna möta kunderna när allt når upp till den nivå som vi eftersträvar, säger Anna Bryngelsson vidare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078