23948sdkhjf

Blir operativ chef för K-Rauta

Får ansvar att accelerera bygghandlarens digitala utveckling och förbättra kundupplevelsen i de 16 fysiska varuhusen och i e-handeln.

Kesko Sverige stärker ledningsgruppen med Daniel Ahlqvist som ny COO, chief operating officer, för K-Rauta.

Han rekryteras internt och kommer närmast från posten som head of ecommerce & digital på Kesko Sverige.

– Det är med stor glädje jag välkomnar Daniel till Kesko Sveriges ledningsgrupp. Daniel är en resultatinriktad ledare som har en djup förståelse för vår verksamhet och affären. Genom hans bakgrund inom ecommerce & digital har han dessutom kunskapen och erfarenheten som krävs för att stärka vårt erbjudande i alla kanaler, säger Endre Espeseth, landschef, Kesko Sverige.

I sin nya operativa chefsroll ska Daniel Ahlqvist ansvara för att leda affärsområdet där stort fokus framåt är att accelerera den digitala utvecklingen och förbättra kundupplevelsen i de 16 fysiska varuhusen och i e-handeln.

– Jag ser fram emot att få leda K-Rauta och vara en del av den spännande resa som vi är på, där stort fokus framåt är att förbättra kundupplevelsen i alla våra kanaler och transformera K-Rauta till ett snabbfotat, kundorienterat företag med fokus på fortsatt digitalisering. Att få göra den här resan med ett så starkt och kompetent team känns extra kul, säger Daniel Ahlqvist, COO, K-Rauta.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078