23948sdkhjf

Ska utveckla Apoteas organisation

Blir vice vd och kommer närmast från en roll som HR-chef på Bonnier Fastigheter och Bonnier Service men har ett längre förflutet i mediebranschen.

Apotea har rekryterat Stefan Eriksson till posten som vice vd med uppdraget att fokusera på ledarskap, medarbetarskap och organisation hos e-handlaren.

Stefan Eriksson beskrivs ha lång erfarenhet från ledande roller inom organisations-, ledarskaps- och medarbetarutveckling och kommer närmast från rollen som HR-chef på Bonnier Fastigheter och Bonnier Service men har ett längre förflutet inom mediebranschen och har tidigare varit verksam på SVT och  Bonnier Broadcasting.

"Nu förstärks organisationen med ytterligare en vice vd med fokus på att satsa på utveckling av humankapitalet", uppger Apotea i ett pressmeddelande.

– Det känns roligt att välkomna Stefan till Apotea och vi ser fram emot att stärka vår organisation med en vice vd som har så lång erfarenhet från, och kunskap om organisationsutveckling. Med den takt vi växer är han precis den profil vi behöver, säger Pär Svärdson, vd, Apotea i en kommentar.

Stefan Eriksson tillträder tjänsten den 8 november.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079