23948sdkhjf

Här öppnar Partyland tillfällig butik

Den 11 oktober öppnar Partyland en butik om 135 kvadratmeter i Westfield Mall of Scandinavia i Solna. Butiken blir tillfällig och ska hålla öppet fram till och med nyårsafton och blir en första renodlade julbutik för kedjan. "Satsningen är ny och kedjan har inte tidigare haft andra liknande satsningar", uppger Åsa Bruna, franchisechef hos Partyland till Dagens Handel.

"Vi ser en stor potential att just lyfta ut julsortimentet från våra butiker och göra en renodlad julbutik", uppger hon vidare och menar att ett sådant stort julsortiment som nu väntar inte skulle rymmas i en vanlig butik. 

– Vi är mycket nöjda med vårt beslut att öppna i Westfield Mall of Scandinavia, vi har länge sökt efter rätt lokal inrätt läge. Julen är glädjen och dekorationernas högtid och när vi nu äntligen får fira tillsammans igen är vi övertygade om att Sverige är redo för deluxe-varianten av en dekorerad jul. Genom vårt samarbete med bland annat "Kurt S. Adler inc” kommer vi både kunna erbjuda en traditionell linje men också maffiga dekorationer för både julgranen och hemmet i särskilda teman. Vi tror att en Christmas shop är helt rätt i tiden och hoppas att vi även får se långväga kunder hos oss under hösten. Allt fler uppskattar att dekorera sina hem och följa inredningstrender på sociala media och kunderna blir alltmer medvetna om vad de vill ha, säger Christine Sohl, brand manager på Partyland i en kommentar.

Butiken är belägen på köpcentrumets nedre plan och har bland andra Kicks och Lyko som grannar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126